Typisk Svensk Sommar

Vädermässigt sett så måste det här vara den sämsta sommaren på många många år! Det regnar ju varje dag? Det är den 8 Juli och vi har varit till Dammsjön en gång, och i vanliga fall brukar det vara proppfullt med folk där nu och varmt i vattnet. Men nu var det ett par barnfamiljer endast och iskallt i vattnet. Sen när man vaknade upp idag och tittade ut vad ser man inte.. jo regn idag också. Och enligt Yr.no så ska det regna hela den här veckan också. Otroligt deprimerande med tanke på att vi har så lite sommar här i Sverige, och att det är iskall mörk vinter hela jäkla året, då ser man ju fram emot sommaren.
 
Vädret under Peace & Love brukar ju alltid vara bra, men det regnade en del, men vi hade väl tur just dom dagarna jag och Erik gick ( Fredag & Lördag ), att det inte regnade så jätte mycket. Förutom ösregnet som kom när vi köpt våran Ahlgrens Pasta som vi gick med i ösregnet hem till min lägenhet. Så när vi kom hem var det 3 dl regnvatten blandat med ostsås;D
. Rihanna var ett skämt.. 45 minuter  tog det innan hon pallrade sig ut på scenen. Sedan visste hon inte ens vilket land hon befann sig i, utan trodde hon var i Norge då hon sa typ "det har varit en stor tragedi här nyligen och den här låten är för offren". Då pratade hon om massakern i Utöya,Norge.
 Publiken fick hon knappt igång alls, och hon sjöng rätt falskt.
 Tror hon var hög också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0