Utgång Falun och vitt bord

För en vecka sedan hittade mamma ett gammalt bord efter Farmor och Farfar som stod i deras garage, det var gräsligt fult med röd flagnad färg och jätte slitet. men jag gav mig sjutton på att jag skulle fixa till det med lite färg. Så jag stod och sandpapprade och skrapade av gammal färg och sedan målade jag det på altanen. Tänkte först att det nog inte skulle ta så lång tid att måla, men det tog 4 timmar att göra klart det! Och då behövdes det ändå målas en gång till! Dagen efter så målade jag det en andra gång, och det blev riktigt  bra eller hur?!

Nu står det här ute på min balkong, nu gäller det bara att köpa ett par passande stolar till.




Nu har jag bott här i min lägenhet i.... jag vad blir det nu? en vecka snart? Haha har ingen koll. Det var lite ensamt första natten och jag vägrade i princip att gå å lägga mig i min ensamma säng. Men när klockan började närma sig 03:00 så blev jag så tung i ögonlocken att jag däckade direkt när jag la huvudet på kudden. Det har blivit lättare för varje natt, att sova ensam. Trivs ganska bra här än så länge, det saknas väl lite saker än så länge. Har ingen tv-bänk utan min fula tjocktv s står just nu på ett litet brunt bord som jag lånat av mamma och pappa. Min tvbänk står fortfarande kvar hemma hos Erik, det har inte blivit av att vi hämtat den än för Anders jobbar hela tiden när pappa inte jobbar, så då kan inte han hjälpa till. Bänken är väldigt tung tydligen enligt Erik så det behövs två "starka karlar" för att bära upp den hit.

Erik har varit borta i Skelefteå (stavning?) i en vecka med familjen i sommarstugan. Men nu idag så kommer han hem igen.

Igår kväll åkte jag till Mathilda och Malin som var hemma hos Mathildas föräldrar i Ornäs. Det var rätt krångligt att hitta dit för mig som har noll lokalsinne och är ganska blond. Men med lite hjälp av Malin på telefon så gick det bra. Jätte fint hus var det! Vi förfestade på deras balkong, och satt och snackade och skrattade hela kvällen. Sedan tog vi mammas bil ( som jag lånar) in till Falun och gick ut på Victoricella, som är en nattklubb jag aldrig varit på. Har ju knappt varit å festat i falun alls. Har bara varit på Etage/Palatset, men det var ju länge sedan. På victoricella var det supermycket folk och Sjukt varmt!! Det rann svett mellan låren typ. Vi hade riktigt roligt i alla fall och dansade en hel del trots trängseln och alla som knuffades. Mathilda fick även syn på någon snygging som vi "stalkade" hela kvällen haha. Tyvärr så vågade hon inte lägga in en stöt.

Sen efteråt så sjutsade jag hem mathilda och malin och åkte hem hit och däckade.

Nu idag blir det en Kupolentur med Sara, och senare idag kommer pappa hit och ska fixa min garderobsdörr som ramlat ner.


Hämtat sängen o sadelutprovning

Tycker att det är lite tråkigt att blogga när jag inte har någon kamera, anledningen att jag inte har någon kamera är att batteriet är slut och batteriladdaren ligger nerpackad i någon kartong någonstans. Alla saker är ju fortfarande i kartonger ståendes här i min brors gamla rum. Jag och mamma har dock kört iväg det mesta nu till min lägenhet.

Idag var jag och mamma och hämtade upp Erik och så åkte vi till Jysk för att hämta min säng/sängar som hade kommit. Vi köpte även täcken och lakan och en tvättkorg, Sen lastade dom in sängen i hästtransporten och så for vi iväg till Ringen. Vi la allting ute i vardagsrummet så länge, för vi hade ingen skiftnyckel så vi kunde inte sätta ihop sängen. Så det får bli ett projekt till imorgon.

Vad konstigt det kommer bli att flytta själv, känns väldigt wierd just nu och det känns som någon konstig dröm ungefär. Vet inte riktigt vilken dag jag "flyttar", men vill gärna få dit tv-bänken och tv´n först, och montera ihop sängen först såklart. Målning av väggar får bli sedan när vi blivit godkända av föreningen.

Tidigare på dagen var jag till stallet och red Tailor. Peter från Dalawestern var där igår och provade ut sadel åt honom, han hade 2 stycken med sig själv och sedan ville han se hur dom två sadlar vi redan har låg. Tailor orginalsadel som vi fick med honom, som Walle specialbeställt låg inte alls bra tydligen. Den är alldels för stor och alldeles för lång, det är även helt fel vinkel fram, den följer inte hans bogar. Våran andra sadel däremot, våran bling-bling sadel, den låg riktigt bra. Den låg bäst av alla sadlar vi provade, den var något vid fram, men det blev perfekt när vi la på kilpadden under. Vi beställde även ny padd av Peter, han skulle kolla vilka färger det fanns att välja på och höra av sig om några dagar. Vi passade på att köpa ett nytt bett också, vi får se sedan om det är lika snyggt som det såg ut på bilden. Det vi har nu funkar ju bra, han verkar trivas med det, men tyvärr så är det väldigt slitet.

Jag måste verkligen börja motionera nu alltså, känner hur jag vräker i mig godis just nu. Kommer se ut som en flodhäst snart! Måste skaffa lite disciplin!

(Före)Bilder på lägenheten kommer sen när jag fixat kamera.

Nyklar till lägenhet, och Baksmällan

Igår var jag med E. Kollade på Baksmällan 2 på bio. Den var inte lika bra som ettan men ändå helt okej att se. Jag har åkt på världens förkylning,så har varit rätt däckad i ett par dagar. Men jag vägrade att bara ligga still så jag har ridit Tailor medan jag hostat som en galning. Ullis tyckte nog jag var lite knäpp. Idag mår jag bättre i hostandet, men igår fick jag världens hosattack inne på Bion, var tvungen att gå ut till toaletten i ett par minuter och hosta av mig.

Jag och Malin knallade runt på Kupan igår och kollade lite på inredningsprylar, det är ganska kul att få tänka ut hur lägenheten ska se ut. Jag och mamma åkte dit igår och träffade "mammorna" till killarna som bott där, och fick nyckeln till lägenheten. Jag får flytta in så snart jag vill, men får då hyra av dom som bott där. Sen i Augusti kommer styrelsen tillbaka så då kan vi förhoppningsvis bli godkända och skriva alla papper och börja måla om väggarna.

Idag ska jag leka med Sarasöt. Synd att de inte är sol, då hade man kunnat åka å bada, vi får se vad som hittas på.

Förlåt för lång bloggpaus

Har haft en riktigt lång bloggpaus, ber om ursäkt för det. Anledningen är att jag har haft ett helvete rent ut sagt, då det tog slut mellan mig och Erik. Saker och ting har väl inte varit så bra på sistone, vill inte riktigt gå in på detaljer här i bloggen mer än att det inte handlar om att vi inte älskar varandra eller något sådant. Vi är fortfarande kära och klickar något enormt. Passar som handen i handsken.

Det har gått en månad nu sedan det tog slut, och det känns faktiskt som att saker och ting är på väg att lösa sig mellan oss. Jag vill och tror av hela mitt hjärta att det ska fungera. Vi tar det väldigt försiktigt så får vi se.

Hur som helst så bor jag ofrivilligt hemma hos päronen igen. Dock har pappa köpt lägenhet på ringen nu, en 1a på 51 kvadrat. Perfekt är den med inglasad balkong=). Lite renovering och sådan ska fixas. Ska måla om väggarna, då dom har en gul ful färg nu. Vet inte riktigt när jag får flytta in, då det är lite krångel med att styrelsen i föreningen har semester och så.

Igår var vi iväg och tittade på säng, då jag bara har en gammal skruttig. Vi hittade en på Sängvaruhuset, och dom ska slå igen affären så det var halva priset på den. Jätte fin var den =)

Peace & Love är över för iår. Hade fått biljett för hela veckan av pappa, men eftersom jag var så ledsen så var jag nära att sälja den. Men i i sista stund bestämde jag mig för att gå ändå, inget blir ju bättre för att jag sitter hemma och gråter. På festivalen lyckades jag glömma alla problem och har haft riktigt roligt!! Umgåts med Malin igen som är hemma från USA! Saknat henne massvis! Vi var även till stallet igår och hon fick testa på Westernridning ;) . Vi får väl se om jag lyckades vända över henne till den "bra" sidan.



Nadia Jag och Malin


Jag Sara och Malin

RSS 2.0