Dear John


Jag fick ett tips om en till film utav Sara, Dear John heter den. Ett romantiskt drama om en Kille som träffar en tjej och dom hinner vara tillsammans i bara två veckor innan han måste åka och vara borta i ett år, han är med i U.S Army. Dom bestämmer sig för att skriva brev till varandra så ofta det bara går. När han till slut kommer hem så berättar han att han vill fortsätta i armen, på grund av händelserna med World trade center. Han ska då vara borta i 2 år till. Hans pappa är Autistisk och, han som gör rollen som pappa gör den riktigt bra ! Mer än så vill jag inte berätta utifall att någon vill se filmen. Jag tycker det här var en riktigt bra film, och Erik tyckte också filmen var bra. Den var riktigt sorglig på sina ställen och man känner verkligen med dom i filmen. Filmen har fått betyget 5,9 IMDB och jag kan inte förstå det låga betyget alls? Jag har verkligen ingen aning varför folk inte verkar gilla filmen särskilt mycket. Jag kan i alla fall rekomendera den till alla som vill se ett romantiskt drama. Det är lite The Notebook feeling över den.






Bakdags hemma hos Lundssons


Idag har vi varit en sväng på Kupolen och försökt leta lite julklappar, men vi hittade inte direkt på någonting bra. Jag ska gå med kära kusin imorgon istället och hoppas att vi hittar några klappar att ha med i julklappsspelet som vi kör varje Julafton hemma hos mormor och morfar. 3 julklappar var ska vi ha, det bestämde vi för några veckor sedan. Det är rätt svårt att hitta på julklappar som kan passa alla olika åldrar och människor. I alla fall så bestämde jag och Erik oss för att köpa hem grejjer så vi kunde baka  nu innan julen, vi köpte ingredienser till Knäckflarn och Limekola, det blev riktigt dyrt eftersom vi inte har en enda bak-ingrediens hemma, men nu kan vi ju baka fler gånger om vi vill. Kola tycker jag är riktigt knepig att få till bra, den blir antingen för mjuk eller stenhård, men jag fick till den skapligt bra, kanske lite för mjuk men den blev bra när det stått en stund i kylen. Knäckflarnen som Erik skulle göra var riktigt svåra att göra! Man skulle klicka ut lite smet på plåten med lite mellanrum emellan, det skulle visa sig att det behövdes en extremt liten klick smet och vääääldigt långt mellanrum mellan dom. För kakorna blev riktiga mastodontkakor som flöt i hop med varandra! Tur att vi gjorde flera plåtar så att några blev bra i storlek.


Så här stora blev kakorna första vändan, Jag lyckades övertala Erik om att bre på smörkräm som jag blandat till ovan på en kaka och lägga en annan kaka ovanpå, det blev gott. Erik ville dock ha sina "Au naturelle" så hälften blev vanliga tråkiga kakor ;)

 

Såhär såg kolorna ut inslagna och färdiga=)

 


The big bang theory


Jag och Erik har nog sett serien FRIENDS rekodmånga gånger, jag har ärligt talat svårt att tänka mig att någon annan kan ha sett varje avsnitt fler gånger är vi har. Jag vill inte ens veta hur många DYGN i timmar sammanlagt som man lagt ner på att titta på serien. Det finns ju ändå 10 säsonger! I snitt skulle jag nog säga att vi tittar på 2 avsnitt per dag, låter kanske mycket men ofta tittar vi på fler avsnitt än så per dag, men jag måste ju slå ut det på ett ungefär.

(365 +356= 730)
alltså 730 gånger per år.
Varje avsnitt är ca 20 minuter långt,
alltså 40 minuter per dag.
40 gånger 730 = 29200 minuter per år
= 486 timmar per år. !!!! (Ett helt år är 8760 timmar långt)


Onödigt att veta kanske, skulle nog helst inte velat veta det men gjort är gjort ! Som ni kanske förstår så behöver vi helt klart en ny serie att titta på, men jag tycker att alla vi har börjat titta på inte håller måttet. Inget är tillräckligt roligt för att man ska fortsätta titta, men vi fick nys om en serie som har hållt på ett tag som ska vara riktigt rolig. The big bang theory heter den och vi har sett 2 avsnitt och den verkar riktigt bra! Så äntligen så har vi kanske hittat en serie som vi faktiskt kan följa.



 


Sid har bytt "lägenhet"


Sid
brukar ju vara lös i badrummet på nätterna, så han slipper vara så mycket i sin bur. Lets face it den är ju inte särskilt stor, även om den är stor för att vara hamsterbur. Men vi ställer in buren i badrummet och har luckan öppen så kan han springa ut och in så mycket han vill, så han kan dricka och äta och sedan gå å sova i sitt "hamsterhus" som är inne i buren. I morse ( lunchtid ) när jag gick upp så blev jag förvånad när jag skulle gå på toaletten och upptäckte en hamster som låg inbäddad i massa toapapper och hamstermat i hörnet brevid toaletten. Han har alltså ägnat hela natten åt att klättra in i sin bur fylla kinderna med hamstermat och lägga i hörnet, och så har han skalat av halva toalettrullen som står brevid toaletten, och bäddat med. Ser ni dom röda trådarna? det är rester av hans hamsterhjul som han gnagde sönder och tyckte var utmärkt att bädda med uppenbarligen. HAHA! Han är väl bara för söt?


 


The last song


Jag har precis sett klart en film. The last song heter den. Jag fick tipset av Sara att se den. Den handlar om en tjej Ronnie (Miley Cyrus), hennes föräldrar har skillt (skiljt? huh?stavas? ) sig och Ronnie och hennes bror åker för att spendera tid hos deras far mot Ronnies vilja då hon är arg på hela situationen.

Filmen har fått väldigt lågt betyg på IMDB ( betyg 4,3 ) och det kan jag inte förstå alls! Tyckte den var riktigt bra och väldigt sorglig mot slutet. Vad jag förstår så är den skapad efter en bok med samma namn, så den kanske inte liknar boken så mycket och det är därför folk blir besvikna.

Den är helt klart sevärd tycker jag, även om den är lite "Cheesy" emellanåt






Bowling


Igår var jag med skruttebumporna Nadia och Sara, jag hämtade Nadia först sen åkte vi hem till Sara och väntade tills Johan kom hem så Sara kunde åka därifrån. Då åkte vi till Bowlinghallen och röjde loss ;D. Det gick väl inte så vidare bra direkt. Det är så kul att varje gång man spelar bowling så säger man att man aldrig ska spela bowling igen för att det går så dåligt, men ändå så hinner man glömma det till nästa gång. Jag kom inte sist i alla fall, Nadia vann jag kom tvåa och Sara kom sist! Mohaha, jag slapp förlora. Jag lyckades få in några strikear , det är ju mer än jag brukar lyckas med. Efter bowlingen så åkte vi till donken och köpte milkshake och pratade lite skit, haha Nadia herregud vad säger man.. kan säga att det var sjukt i alla fall! ;D mer än så säger jag inte.
När vi hade släppt av Sara hemma hos Johan så skulle jag köra hem Nadia och enligt henne kör jag som en idiot och hon var livrädd och vi garvade hela vägen hem. Sjukt ont i magen. "Stoppp! Stopp! STOPPPP! STOPPP!!! " Så lät det hela vägen hem haha.


Gullungarna på donken



Blonde Bang



Ska snart boka tid hos frisören eftersom jag fick det i födelsedagspresent. Ska klippa mig och bleka min feta utväxt. Jag har funderat ett bra tag på att klippa lugg, men inte riktigt vågat. Vet inte riktigt om jag passar i det eller inte. Jobbigt att vänta på att det ska växa ut om man inte passar i det alls. När man skaffar lugg har man ju ofta en tendens att se yngre ut än man egentligen är, och det är det sista jag vill. Jag ser ju redan ut som en 16 åring (skojjar inte, flera stycken har allvarligt trott att jag varit under 16), och om man klipper lugg så kanske jag ser ut som 12. Man kan ju alltid fråga vad frisören tycker, men det handlar ju egentligen om personlig smak. Frisören kanske har dålig smak! Jag har försökt fixa lite i Photoshop för att se hur det kanske skulle kunna se ut. Det är riktigt svårt när man inte kan programet så bra, men man får väl en litet hum om hur det kanske kommer se ut i så fall.




Med lugg                                                                     Utan lugg



Pappa på fika


Pappa var precis här på en fika, han hade varit på stan och uträttat lite ärenden och passade på att åka förbi här en sväng innan han åkte hem. Min cykel som jag har ärvt från Farmor, är tyvärr helt kass. Däcken är helt vinda, sadeln är helt skruvad, växeln fungerar bara på tvåan o.s.v.. så pappa tog med den och lämnade in den på cykelcentrum när han åkte härifrån. Jag hoppas att dom kan fixa till den så det går att cykla på den igen. 


 


Little hearts

Ursäkta för dålig uppdatering har varit sjuk i ett par dagar så har inte orkat blogga (Inte haft något att blogga om). Försökte i alla fall att få mig på lite bättre humör genom att måla naglarna (Det gamla nagellacket hade flagnat bort). Kom på den briljanta idén att testa att måla med svart eyeliner runt hjärtat istället för nagellack, och det funkade riktigt bra faktiskt. Dock smetades det ut lite granna när jag hade på top coat (överlack)





Vitt: Isadora  Wonder Nail "Plain White"
Rött: H&M  Nail Polish "Sweet Scarlet"
Eyeliner: BeYu  Dip eye liner "Black"


Söndergnagt


Idag tog jag cykeln till praktiken, det var inte så smart gjort kanske. Cykeln är helt vind,och gnisslar och har sig, dessutom var det svinhalt så höll på att flyga i backen flera gånger. Praktiken SUGER rent ut sagt. Sjukt tråkigt är det finns ingenting att göra över huvud taget. Tiden går så fruktansvärt långsamt när man inte har något att göra, trots att jag inte är där så länge. Jag hade hellre skrubbat 50 toaletter i rad och i alla fall ha något att göra än att bara sitta där och glo rakt fram. Alla puckon som är där på praktik gör ju inte saken roligare precis. Nej jag vägrar nästan vara där något mer nu, ska gå upp till Annelie och prata med henne imorgon om hur vi ska göra. Sid har bitit sönder sitt hjul i sin bur. Vi brukar lägga ner det i buren, lite då och då när vi tycker han har sprungit i det lite för många timmar i rad. Då blir han lite förbannad har vi märkt, men inte sjutton trodde jag att han skulle börja gnaga på det. Han älskar ju sitt hjul, och så biter han sönder det. Ja inte är hamstrar smarta direkt ;). Sen den som som har tillverkat hjulet, har ju satt tyg på utsidan, det kanske inte var så väldigt smart direkt. En hamster är ju gnagare och vill gärna bita på saker.




Såhär ser hjulet ut, det går väl fortfarande att använda tror jag


Bysjörundan


Idag vaknade jag riktigt sent och var sjukt trött, det gjorde till och med ont att öppna ögonen. Råkade ta min medicin lite för sent igår och då är jag helt däckad nästa morgon. När vi hade gått upp så åt vi lite mat sen skjutsade jag Erik till lägenhets 1an som han håller på att renovera, och själv så fortsatte jag till stallet. Tänkte först att jag skulle rida på ribanan, men underlaget var inte så där jätte bra, lite is och knöligt. Det hade säkert gått att rida där, men jag bestämde mig för att ta en tur ut i skogen istället. Precis när jag skulle rida iväg så kom Adelina inkörandes på stallplanen och hon ville följa med ut på ridturen. Så jag väntade medan hon gjorde iordning Gibbson. Hästarna var lite uppspelta först men dom lugnade snabbt ner sig. Vi red bysjörundan, jag kan egentligen bara halva vägen sen hittar inte jag länge, så jag ringde mamma när vi ridit halva vägen för att fråga efter vägbeskrivning. Hon gjorde sitt bästa för att försöka förklara vägen på telefon. Vi hittade i alla fall hem och vi red inte fel en enda gång! Det var skönt väder ute idag, inte för kallt utan 5 + . Erik är iväg på fest ikväll så jag sitter här med min godispåse och ska kolla på "What happens in Vegas".



Hämtat hem fånen


Jag beställde ju mobilen från CDON för två dagar sedan, och redan idag fick jag ett sms att den fanns att hämta ut på posten. Riktigt snabba var dom må jag säga! Igår så beställde jag abbonemang hos Tele2, med flytt av mitt gamla nummer från kontantkortet till abbonemang. Har letat runt mycket på nätet och jämfört abbonemang, och Tele2´s Kompis surf verkar vara det som antaligen kommer bli billigast för mig. Vi får se, och är det så att det kostar för mycket i månaden så är det bara att gå ur det för det är ingen bindningstid. Fick inget brev idag från Tele2, och nu är det ju helg så då får man ingen post så på måndag antar jag att det dimper ner i brevinkastet. Lite tråkigt att behöva vänta på att få leka med telefonen, kan ju sätta i mitt kontatkort nu å bara klicka runt lite på den utan att gå ut på internet. Just nu ligger den på laddning på bänken, så får vänta någon timme!


Kartongen som den kom i                                          Jag och min nya bästis




En hatthylla


Äntligen så har jag och Erik varit iväg och köpt en hatthylla. Innan så har alla våra vantar,halsdukar och mössor legat slängda överallt. Nu ligger dom slängda på hatthyllan istället ;D. Vi hittade den på Rusta till ett bra pris. Nu saknas det bara en skohylla att ha nedanför, just nu så ligger alla våra skor slängda i en hög. Vi har lite väl mycket skor, kanske borde stoppa undan dom i en garderob eller något.



Ursäkta röran ;D



Samsung Galaxy S


Jisses vad snö det blev ute under natten. Höst igår och deffinitivt vinter idag. Jag är faktiskt glad att det kommit snö för det betyder att man kan rida ut och faktikst se lite grann i alla fall. Förhoppningsvis så blir ridbanan mjukare och ridbar också. Jag har kikat runt på olika mobiler nu i ett par dagar och läst vad folk tycker om dom olika modellerna och sådär. Har även funderat på hur mycket pengar jag vill lägga på den. 2500 kr fick jag i julklapp för flera år sedan som jag har kvar, och dom får användas endast till en mobil. Sen fick jag 1500 kr igår av mamma och pappa som julklapp i förskott till mobilen. Då saknas det bara 1000 kr som jag får lägga till själv för att köpa Samsung Galaxy S som är den mobilen jag helst vill ha. 5000 kr kanske är mycket att lägga på en mobil men när jag väl köper en mobil så vet jag att jag kommer ha den läääänge så jag tycker det är värt det. Sen måste man ju ändå ha mycket tillgång till internet och ett abbonemang, som kommer bli minst ca 300 kr i månaden OAVSETT vilken mobil jag köper (vill ha en smartphone). Ska jag då betala 300 spänn i månaden år efter år, så vill jag verkligen att mobilen ska vara riktigt bra.

Jag har haft lite emot Samsung tidigare då jag upplevt en del riktigt korkade missar på deras mobiler, men då är väldigt gamla telefoner. Vad jag har läst om Galaxy så ska det inte finnas några större missar på den.

Snart ska jag och Erik åka och hämta min dator på Expert, fick ett sms om att den äntligen har kommit tillbaka. Hoppas att dom har hittat något fel på den nu och åtgärdat det.



Samsung Galaxy S

 


Bränna på burk


Förut brukade jag sola rätt mycket solarium, då det ser väldigt fräsht ut att vara brun. Har dock insett att cancer risken ökar enormt om man solar ofta. Så nu håller jag mig till att sola bara ibland. Emellan gångerna så använder jag brun utan sol av olika märken. Lättast att få jämnast är i sprayform, med kräm som man smörjer in så blir det lätt fläckigt. Min favorit BUS är Spraytan in a Can. Den har ett superbra spraymunstycke som gör att resultatet blir jämt och snyggt, men självklart kan man aldrig få till ett lika bra resultat som en äkta bränna ger. Jag har hunnit gå igenom väldigt många olika sorter och den här är den som ger minst orange resultat. BUS har ju annars en tendens till att gör att man ser ut som en morot i färgen. Färgen håller skapligt länge, ett par dagar, ännu länge om man inte duschar. Svårast är att få till ett bra resultat på händerna och på insidan av handlederna, så där brukar jag använda en kräm BUS och smörja noggrant. Efteråt är det viktigt att man tvättar handflatorna med tvål och vatten, annars ser dom mörkbruna ut efter ett par timmar.




ICA MAXI är det enda stället som jag vet säljer Spraytan in a Can







Bränna på burk


Förut brukade jag sola rätt mycket solarium, då det ser väldigt fräsht ut att vara brun. Har dock insett att cancer risken ökar enormt om man solar ofta. Så nu håller jag mig till att sola bara ibland. Emellan gångerna så använder jag brun utan sol av olika märken. Lättast att få jämnast är spray


Jobbiga samtalet


Usch vad jobbigt det är att ringa en viktig person när man inte riktigt vet vad man ska säga. Ännu jobigare är det att hon är helt omöjlig att få tag i, har ringt flera gånger nu dom senaste två veckorna. Hela tiden kommer man till hennes telefonsvarare där hon vänligt talar om att man ska prata in så ringer hon upp. Efter jag hade ringt varje dag i en vecka utan resultat så bestämde jag mig för att prata in på telefonsvararen att hon skulle ringa upp mig, talade om mitt telefonnummer också. Väntade och väntade på att hon skulle höra av sig men det har hon inte gjort! Och nu har det gått 2 veckor! Varför har hon inte hört av sig, har det blivit något knas? eller har hon hört det, men struntat i det? Nu känns det ju superdumt att ringa igen?

Måste sluta tänka så mycket, hon har väl antagligen haft mycket att göra. Vet att hon brukar ha det. Hade ju varit skönt att kunna mejla henne, men tyvärr kan jag inte hennes mejladress. Möjligtvis så har jag hennes visitkort hemma i Årby, får åka hem dit och leta senare.

Morfar var precis här och tittade på lägenheten, han talade inte om att han skulle komma så det såg ut som ett bombnedslag här tyvärr. Men han tyckte att lägenheten såg fin ut i alla fall.




En sprillans ny bänkdiskmaskin


Idag har jag varit ute och ridit i skogen med Tailor. Det var ljust när jag red iväg, men mörkt när jag kom hem. Det är så himla tråkigt att det blir mörkt så fort nu, och ännu mer deprimerande att veta att det kommer vara så hela vintern. Ridbanan är alldeles stenhård också nu när det är så kallt, så det går inte att träna ordentligt. Inget fel på uteritter i och för sig. Erik tröttnade på diskberget som var varje dag, så han smög iväg och köpte en bänkdiskmaskin för ett par dagar sedan. Jag trodde först att det skulle bli massa handdisk ändå, och att det skulle vara ett onödigt köp. Men så här i efterhand så går det mesta att klämma in där med lite vilja ;D. Ikväll så ska vi kika på Beck





Den passade precis in i vårat köksskåp, så man kan stänga dörren så slipper man höra ljudet.






Due Date

Jag och Erik har varit på Bio ikväll, vi såg Due Date. Ska inte avslöja något viktigt, utifall att någon vill se den. Men det är i alla fall en komedi som handlar om en kille som väntar barn med sin flickvän. Han befinner sig långt bort från henne och ska med flyget, då har han otur och råkar ut för en kille som ställer till det för honom rejält. Inte med flit, utan killen är bara otroligt korkad och sjukt rolig. Det blir krångligt med flyget av olika anledningar och dom blir tvunga att bila tillsammans hem. Under resans gång händer det helt sjuka saker och dom råkar ut för alla möjliga sjuka saker tack vare den här killen.


Killen som  har gjort den här filmen har även gjort Baksmällan som ju är en sjukt rolig film! Han har lyckats helt okej här, men den är inte riktigt lika klockren.

Filmen var riktigt rolig emellan åt och bara helt okej vissa stunder, filmen får betyget 6,7/10 av oss. Den har fått betyget 7,2/10IMDB.


Trailern till filmen

 


Ny hårblås/hårfön


Jag och Erik har varit en sväng runt med bilen på lite olika ställen. Vi kikade på lite mobiler och så där, har inte riktigt bestämt mig för hur mycket pengar jag vill lägga på en mobil. På dom flesta affärer så är det bara en atrapp eller vad det heter, så man kan inte bläddra runt på mobilen utan det sitter bara en fet klisterlapp på. Men på Elgiganten så kunde man klicka runt på dom, och Samsung Galaxy s var riktigt het måste jag säga. Otroliga färger på skärmen. Lite dyr är den dock.. vet inte riktigt om jag vill lägga så mycket pengar vi får se. Sen var vi iväg för jag måste ha en ny hårblås akut, då min gamla har lagt av helt. Valde att lägga lite mer pengar på en Remington, då dom billigare max håller ett år sen lägger dom av. Bra drag i den var det också, håret kommer bli torrt på nolltid!




Man fick med 2 hårborstar, 2 olika munstycken och en diffuser i en väska







Längtar efter den här filmen

Waking groggy in pitch darkness, Paul Conroy, an American truck driver working as a contractor in Iraq in 2006, slowly realizes he is trapped inside a wooden coffin, buried alive. With his cigarette lighter, he can see the trap he is in, and he quickly realizes that there's not enough air for him to live long. He finds within the coffin a working cellphone, which allows him contact with the outside world. But the outside world proves not to be very helpful at finding a man buried in a box in the middle of the Iraqi desert. Paul must rely on his best resource--himself.




Så står det på IMDB om filmen Buried. Den verkar sjukt spännande, och jag längtar till den kommer ut på DVD. Hela filmen i princip ska tydligen utspela sig i kistan han är instängd i, han har en tändare och en mobiltelefon i fickorna. Han har 90 minuters syre kvar i kistan innan han kvävs till döds. Den har fått betyget 7,8 på IMDB (länk) ändå är den helt klart sevärd.

Trailern kan du se här:

 






Buried

Gud vad jag är sugen på att se den här filmen, jag gillar inte skräckisar egentligen men den här ska vara mer Drama har jag hört. "Buried" heter den och handlar om en kille som vaknar upp i en kista och han har begränsat med syre och en mobiltelefon med sig. så här står det om handlingen på IMDB:

"Paul is a U.S. contractor working in Iraq. After an attack by a group of Iraqis he wakes to find he is buried alive inside a coffin. With only a lighter and a cell phone it's a race against time to escape this claustrophobic death trap."


Tyvärr har den inte kommit ut på DVD än så man får vänta ett tag innan man får se den. Hela filmen ska i princip utspela sig i kistan, och ändå har den fått så pass bra betyg. Den är helt klart en film man måste se. Längtar till den kommer ut.

Här kan ni se trailern:


Verkligen dags för en ny mobil!

Jag är i stort behov av en ny mobil, min dåliga Samsung F300. Den har två sidor, ena sidan med superliten smal skärm och andra sidan en större skärm. Samsung som har gjort mobilen kan inte ha tänkt till överhuvudtaget. Det är en skrivbordsprodukt (Person som sitter bakom skrivbord och aldrig testat produkten) som min pappa skulle säga. Det är ju lite kul med 2 sidor, men det är så himla korkat att i princip allt man gör på mobilen är på den lila skärmen. Den stora har i princip bara Mp3 spelaren och sen Internet. Det är så jäkla korkat att internet är på den stora skärmen, för då sitter ju knapparna på den andra sidan. Så när man ska skriva något i ett fält på internet så får man dra fingret längs en rull-list med alla bokstäver i rad och rulla fram den bokstav man vill ha! Tar en timme att skriva ett ord! Sen sitter "Bakåt" knappen på rull-listen så råkar man komma åt den lite för hårt så avslutas internet och den växlar skärm och man får börja helt från början. Detta händer ca 10 gånger på den stunden man är inne på nätet. En annan dum sak är att man inte kan byta väckningsignal? Så jag har haft samma väcksignal nu i 3 år (Ja jag vet dags att byta mobbe snart? haha). Det finns ingen kalkylator, och om man har den på ljudlös och batteriet är på väg att ta slut så piper den var 5 minut högt, trots att man har den på ljudlös och det går inte att stänga av! ;D Anledningen till att jag VERKLIGEN måste köpa en ny är att alla som ringer till mig gnäller på att det ekar och dom hör sig själva. Så något fel har det blivit på ljudet.


Här är den jag har



Jag hänger inte alls med i mobilmarknaden just nu. Mor och Far har köpt en varsin IPhone för några månader sedan, och jag har lekt lite med deras telefon, och dom känns ju betydligt mycket roligare än min. Dock så kostar dom ju väldigt mycket pengar och frågan är hur mycket jag är villig att lägga på en telefon. När jag väl köper en telefon så vet jag att jag kommer ha den länge (Sådan är jag), så då kanske det är värt att lägga en del pengar på den? Men en tanke som man har i bakhuvudet är ju att mobiler snabbt utvecklas till det bättre, och den där nya mobilen som man köpt snart känns gammal. Antingen så lägger jag i princip inga pengar på en ny mobil, eller så köper jag en riktigt bra. Att köpa något mellanting känns inte så lönt. Är lite sugen på en HTC mobil, tycker dom är väldigt snygga.


Snygg va?


Filmklipp från Walle-clinicen


Förra helgen var det ju Waldemar Wass träning på ridbanan i Övermora, Therese (Medryttaren) Red ett pass på morgonen och jag red ett pass på eftermiddagen. Träningen kändes inte alls bra, Tailor kändes seg och surig. Lerbanan (Ridbanan) var hemsk att rida på, Tailor gillade inte alla vattenpölar så han tryckte sig mot staketet lite då och då. Utrustningen såg ut som Hel*ete efteråt sandkakor på ALLT! Ska sluta gnälla nu, jag får helt enkelt träna på mer det kan ju inte alltid gå bra. Jag tycker det är så himla svårt att rida på en hand om man ska rida ihop hästen, får kanske rida mer på två händer så jag får ordning på hans form. Dom små volterna är supersvåra, han faller isär och tappar galoppen eller så blir volten alldeles för stor. Titta får ni se själva ;) Tyvär blev kalitéen dålig när jag la upp det på tuben.






Tråkig praktik


Jobbigt hade skrivit värsta långa inlägget och så försvann allt! Min vanliga otur antar jag. Jag har i alla fall precis kommit hem från praktiken på Cozmoz. Jag är helt pissblöt för det ösregnar ute och jag var tvungen att cykla för Erik har bilen till Västerås på komferens. Det är riktigt tråkigt på praktiken, det finns knappt något att göra på dagarna. Är ju bara där några timmar men det räcker gott och väl. Håller på att dö av tristess och tiden går så sakta när man inte har så mycket att göra. Ibland så kan Ola (Min handledare) ge mig någon uppgift, typ plocka in ren disk i skåpen eller skura något golv. Men det tar ju bara några minuter att göra och när man är klar med det så finns det inget annat göra, så alla sitter bara och glor rakt fram och tittar på klockan. Jag funderar på om jag ska byta grupp till "Media" istället, det finns kanske inte så mycket mer att göra där men då kan man åtminstone sitta på nätet om man har tråkigt.

Funderar på vad man ska äta till middag, hade velat köpa någon hämtmat men har ju ingen bil så får bli något ur frysen.



Små hjärtan


Hade tråkigt igår och bestämde mig för att vara kreativ med naglarna. Jag  fick hålla på i säkert en halvtimme med att försöka få bort "Graffiti" nagellacket, så något positivt med det är att det antagligen sitter kvar länge. Bestämde mig för att testa ett vinrött lack, sen ville jag vara kreativ och måla små vita hjärtan på. Funderade på vad jag skulle kunna använda som pensel, och tänkte att en eyeliner-pensel säkert skulle funka. Sagt och gjort så gjorde jag rent den och började måla. Det var lättare sagt än gjort det var jätte svårt att få till hjärtanen snyggt, måste hitta något bättre att måla med till nästa gång.. frågan är bara vad?


Nagellacket heter ColorConceptis och är köpt i USA


RSS 2.0