Förfest hos Marita




Igår så hade jag först ingen lust alls att gå ut och festa, jag hade inte gjort ett skit på hela dagen. I princip så låg jag bara framför tv´n totalt uttråkad men ändå för lat för att orka ta tag i att göra något. Erik var precis ikadan och satt framför dumburken sin och spelade något geekigt spel. Framåt kvällningen så ringde både Nadia å Sara å "tjatade" att dom ville att jag skulle hänga med ut. Jag sa att jag inte visste riktigt vad jag ville och att jag skulle kolla på melodifestivalen och fundera på saken. Till slut så tog jag mig i kragen och åkte på förfest till Marita Beck som är en vän till Nadia. Koffe,Fredrik,Linda,Maria och Maritas dotter Malin var också där. Framåt halv 12 tiden så åkte vi i två omgångar ner till Stan då jag var den enda som hade bil och kunde köra. Alla stod med på gästlistan på Klin, utom jag eftersom jag inte skulle med ut från början. Nadia kom på den briljanta idén att smuggla in mig, så jag smet bakom henne! Alltid något.. slapp ju betala 100 spänn ! Det var helt fullt inne på Klin och riktigt roligt hade vi. Vi dansade hela kvällen, tills man blev helt svettig. Jag hade en klänning på mig som har öppen rygg, försökte ta kort på den själv vilket inte var det lättaste kan jag säga ! haha! , eftersom det var öppen rygg på den så hade jag min "På-klistra-BH". Bh´n satt bra i 1 timme på dansgolvet sen började den sakta men säkert släppa! I total panik så tog jag och Nadia oss in på toan å så fick hon gömma den i sin ena stövel. Jag fick ju gå Bhlös resten av kvällen, men det funkade ju det med, tur man inte har så stora rattar.

Idag har jag först varit hem till Nadia och hjälpt henne med att packa upp alla kartonger som står överallt i lägenheten. Hon har kört dit alla grejjer nu, men allt står som sagt nedpackat fortfarande. Efter typ tio kartonger så tröttnade vi och tog en promenad på glans-isen. Riktigt jobbiga grannar har hon fått tyvärr, en mamma som har många små barn som springer runt som galningar i trappuppgången och ringer på Nadias klocka var femte minut. Hoppas hon får ordning på det där annars får jag komma dit å skrika åt dom att skärpa till sig.



Arg!

Jäklar vad förbannad jag börjar bli nu. Jag och pappa beställde ju en hamsterbur från ett företag i England, vi beställde från England eftersom det visade sig att dom hade så bra priser så det skulle bli billigare att beställa därifrån trots den extra fraktkostnaden. Företaget verkade seriöst och jag har läst mycket på nätet om dom, och folk säger att allt har fungerat utmärkt. Det är ett stort företag dessutom. Vi lade beställningen och jag fick ett mejl dagen efter som det stod
"Hiya thank you for your order. Unfortunately this order would need to be sent by courier
 (Parcelforce) and the charge would be £42.50. Please let us know if you still require this
order and then payment of the additional amount can be arranged.Or alternatively
 we can arrange a refund. Regards"


Jag har alltså kryssat i fel ruta, jag kryssade i den så det skickas inom England, men den behöver ju
skickas med flyg. Så jag svarade på mejlet och skrev att dom kunde dra den extra summan för frakten
och skicka den med flyg.

Inget svar.

Skrev igen

inget svar.

Skrev ett argare mejl

inget svar

Ringde dom och får upptaget ton eller kommer till en fax som låter illa bara. Ringt i flera dagar samma
 grej hela tiden. Snart så blir jag tokig. Dom har ju dragit pengarna! Då måste dom ju svara på mejlet!
Eller i telefonen!'

Det komiska är att det står så här på deras hemsida.


HOW TO CONTACT US

You can email us on [email protected] - please ask if you would like one of our

staff to phone you as our phones are in a working warehouse/shop and are not always manned.

The telephone number for our office is 01724 79 88 60

We have dedicated customer support staff available on the phone, so whether it is a problem, product

enquiry or you just want some advice from someone who knows our products please

give us a ring. Our contact details can be found here.

 

Ja men om dom inte svarar på telefonen, och inte på mejl. Jag har skrivit att dom ska ringa mig på
mitt telefonnummer, dom läser ju uppenbarligen inte ens sina mejl! Åh blir galen , det har
 gått en månad nu, och det är mycket pengar det handlar om!

Träffat Leena på L & F

Idag så var det dags för möte med LeenaLust och Fägring i Falun. Annelie hade lyckats charma in sig (mig) hos henne och fått henne att gå med på att träffa mig för att prata om praktik. Jag snodde bilen av Erik då jag inte orkade åka buss, så jag fick skjutsa honom till jobbet. När jag hade släppt av honom så kände jag mig lite småstressad eftersom klockan var rätt mycket och jag skulle hinna åka ända till Falun, såklart så virrade jag bort mig totalt efter jag släppt av honom och körde åt fel håll. Till slut när jag virrat runt ett tag så hade jag inte en jävla susning om åt vilket håll stan ens låg åt haha. Fia i ett nötskal alltså, inget lokalsinne what so ever. Jag tog mig i alla fall till Falun och hann i god tid. Leena var jätte trevlig och jag hälsade även på två tjejer till som jobbade där. Lokalen var liten och söt på övervåningen och på bottenvåningen så var det en kurslokal där Leena berättade att hon spenderar mest tid, då hon har många Make up kurser. Hon berättade att dom vanligtvis inte tar in praktikanter, men att Annelie hade pratat så bra om mig, så hon ville träffa mig i alla fall. Vanligtvis så blir det mycket städning då det är viktigt att lokalerna håller sig städade för kundernas skull. Sen blir det även en del svara i telefon och lära sig sortimentet om det kommer in någon kund. Leena lovade ingenting utan hon skulle diskutera lite med dom andra som jobbar där och sedan skulle hon höra av sig till mig. Så nu håller jag tummarna att hon hör av sig och har ett possitivt svar.

Nu ska jag sätta mig och beställa "Konad", häftiga nageldekorationer, berättar mer om det sedan. Ska försöka att inte beställa kläder på samma gång..




Kusinvitamin flyttar

Idag har jag först varit på Cozmoz möte med Annelie, det gick bra. Sen efter det så gick jag runt på stan en sväng och väntade tills Nadia ringde, för jag och Linda skulle följa med henne och kolla på den nya lägenheten som ligger på Bullermyren som hon ska flytta till. Först så åkte vi till Tunabyggen centrum och hämtade nyckeln. Dom som jobbade där var lite griniga tycker jag, först fick vi inte ens komma in och vänta i 5 minuter på att tjejen hon hade bestämt tid med skulle komma dit, utan då fick vi stå ute i kylan och vänta istället. *Tummen upp på den* Tunabyggen i ett nötskal. Hur som helst så fick vi nyckeln till slut och så åkte vi till lägenheten och tittade på den. Den var fin och Nadia kommer nog att trivas bättre där än i lägenheten hon bor i nu. Det kan ju knappast bli värre i alla fall. Nadia hade lånat Anna-Lenas bil idag, och tyvärr är den ju skitliten rent ut sagt, och med tre personer i den så fick vi i princip in tre kartonger sen var den proppfull. Så vi fick åka fram och tillbaka flera gånger mellan lägenheterna och ändå lyckades vi knappt få med oss någonting kändes det som. Jag ska höra med mamma så kanske Nadia kan låna hästtransporten iställlet att köra grejer i.

Imorgon är det dags för andra delen av Svenskaprovet som jag gör, jag är lite smånervös men det kommer nog att gå bra. Vad jag förstod det som så ska jag skriva en berättelse, och så rättar han hur bra språk man använder sig av när man skriver.



Glad trots att hon jobbat hela dagen och är dööötrött (Fick höra det hela tiden ;) )


Nödvändig shopping + Bokläsning

Idag så var det väldigt segt på förmiddagen, satt mer död än levande i soffan och försökte vakna till liv. När Erik kom hem från jobbet så gav han sig fan på att jag skulle med och gymma (Ja vi gymmar på oika ställen, hur tragiskt är inte det?) så det var bara att dra på sig kläder och packa väskan. Jag körde riktigt hårt, mycket löp och Crosstrainer jag får hoppas att knäna inte är helt förstörda imorgon när jag vaknar. Efter gymmandet så blev både jag och Erik betydligt piggare! Tänk att man kan bli så mycket piggare av att köra slut på kroppen. Då bestämde vi oss för att åka iväg och köpa ett nytt duschdrapperi, för Sid hade tydligen tråkigt på natten och har då fått tag i en ände på duschdrapperiet och dragit in det i buren och massakerat det totalt och bäddat med! Sid börjar kosta oss väldigt mycket pengar nu. Först bet han sönder badrumsmattan, sen hade bet han av Wii sladden, sen bet han sönder Eriks dyra klocka och nu duschdrapperiet. Det är ju rätt billigt att ha hamster, men om man lägger ihop allt han förstört så blir det rätt mycket pengar! Hur som helst så hittade vi ett exakt likadant på Rusta, så vi köpte det. Efter det så åkte vi till Jysk för vi är i stort behov av en datorstol, för just nu så sitter Erik på min söta men stenhårda lilla "hjärtstol" och han beklagar sig varje dag över det, så det var deffinitivt dags för en riktig stol. Vi hittade en rätt billig svart som får duga, den var rätt skön att sitta i.

Nu ikväll har jag bara fortsatt läsa boken "Jokern" det trodde ni inte va? Vi får se om jag kommer läsa ut den, men den är riktigt bra än så länge! Rolig är den helt klart.


Boken "Jokern" av Markus Zusak



Erik var ju tvungen att dokumentera att jag faktiskt satt och läste!


Erik trivs bra i den nya stolen, glad och söt!

Hundvakt och långpromenad!

Igår så hade jag och Erik, brorsans hund Isak här hemma. Anders jobbade från 12:00 till 24:00 så vi tänkte att det kunde vara kul att vara hundvakt. Redan efter en timme så verkade Isak uttråkad så då bestämde vi oss för att ta bilen till Gammelgården och ta en promenad runt sjön. Isak var lite olydig och sprang lite väl långt före oss p.g.a att han var så himla pigg, men det var superfint väder även om kinderna var helt bortdommnade av kylan efter en timme. Vi mötte väldigt många andra hundar på stigen så det verkar vara ett populärt ställe att promenera på. När vi kom hem sen så kollade vi på filmen "Black Swan" med Nathalie Portman i huvudrollen. Riktigt seg konstig dålig film, som har fått väääääldigt högt betyg på IMDb förstår inte alls varför. Igår var tredje det dags för delen av Melodifestivalen. Riktigt dåliga bidrag som vanligt, det enda som var rätt bra och säkert kan bli en vinnare (Bara melodifestivalen, inte en chans i Eurovision) är  Erik Saade med låten Popular.

Idag har jag och Erik gått upp sent och ätit resterna av American Take away pizzan som vi köpte igår. Sen har vi inte gjort ett skit och har en fruktansvärt tråkig dag. Vi sitter vid varsin dumburk med chips i mjukisbrallor. Jag har börjat läsa en bok som mamma fått från jobbet som heter "Jokern" av Markus Zusak, jag läser ju aldrig böcker nu för tiden (Gjorde alltid det när jag var yngre) så det ska bli spännande att se om jag lyckas läsa ut denna. Men än så länge så verkar den lovande. Lätt språk och mycket humor.



Utsikten över Älven var fantastisk!


Erik och Isak trängs på den smala stigen


Jag sitter på en bänk som vi hittade längs stigen


Så här trött var Isak när vi kommit hem från den långa promenaden


Sid vaknade lite senare på kvällen och upptäckte hunden och var skräckslagen en bra stund men till slut så gick det ganska bra emellan dom.

Alla hjärtans dag och Svenskaprov

Nu har jag inte uppdaterat på ett par dagar, men jag har inte direkt haft någon blogglust tyvärr. Mådde inte så bra igår, och jag har sån hemsk mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Konstigt det där, jag hade aldrig mensvärk när jag var lite yngre utan det har blivit värre nu med tiden. Hoppas bara att det stannar här och inte blir värre bara. Lite too much information kanske, men det är ju min blogg och jag bloggar för min egen skull så jag får skriva vad jag vill så det så! Alla hjärtans dag har ju passerat och det blev väl inte riktigt så romantiskt som man skulle önskat. Erik jobbade ju som vanligt, så jag och Anders åkte till Ica Maxi och köpte med oss fika som vi åkte hem till mor och far med. Vi hade en trevlig liten stund där hemma, sen skulle mamma och pappa iväg till stallet med en gammal garderob som vi ska ha hästgrejjer i. När Erik kom hem från jobbet så kom vi tyvärr på att vi korkat nog bokat in Alla hjärtans dag som tvättdag! Inte konstigt att det var helt tomt och ingen som hade bokat. Så vi skulle alltså tvätta från kl 5 - 10 och Erik kom hem halv 4, kul! Vi hann inte ens laga någon fin mat, utan vi åt köttbullar och makaroner! hahaha. Ja ja den dagen är väl lite överskattad ändå tycker vi.

Annelie har fått tag på Lust och Fägring, och Chefen sa att hon skulle höra lite med dom andra som jobbar där vad dom tycker om att ta in en praktikant. Sen så skulle vi höra av oss Imorgon, så får vi se vad hon säger. Håller tummarna nu, det känns ju inte helt dödsdömt i alla fall.

Annelie berättade senast jag var där att alla som är inskrivna på Cozmoz får/ska göra en Svenska-kartläggning för att se lite hur man ligger till och så. Så idag har jag varit där och pratat lite först med en svenskalärare som jobbar på Komvux. Vi hann även börja lite med provet, 2 delar gjorde jag idag. Resultatet blev på den översta delen av medel. En del var riktigt lätt och den andra var lite klurigare, det kändes verkligen som man var tillbaka i skolan men det var rätt kul faktiskt.

Lisselhaga Ridhus med Ullis och Ronja

Jag, mamma,Ronja och Ullis har varit iväg till Ridhuset i Lisselhaga. Mamma ringde och bokade en timme åt oss. Det var egentligen lite för kallt för att åka till ridhus, då man fryser som en gris när man ridit och blivit svettig och så ska man till och lasta o.s.v, men det var kul ändå. Det var bara att ta en varm dusch när man kom hem. Tailor var lite väl pigg idag då han hade väldigt svårt att stå still när mamma skulle testa att svinga ett lasso över huvudet på honom, han var lite het och tyckte inte alls att han skulle behöva stå still. Eller så kanske det var så att han inte riktigt förstod, och han trodde kanske att han skulle gå när man började viffta ovanför huvudet. Vi testade att gå över en klarblå presenning också. Det gick väl så där, tyvärr så är han lite skeptiskt för allt nytt. Han är väldigt duktig på just reining delarna, men när det kommer till andra saker, som att stå still och våga kliva över nya saker så är han rätt lättskrämd. Vi får nog jobba lite mer med sånt om det ska fungera på tävling sedan.
Jag tränade i alla fall just reining och mycket galoppombyten längs fyrkantsspåret med förvänd galopp.

Jag och Erik hade tänkt att gå på Bio idag, vi tänkte se The next three days. Tyvärr så har vi sovit grymt dåligt i natt på grund av ett siden-lakansett som vi fick av min mamma. Det var helt omöjligt att sova med. Det var så statiskt att det blixtrade och fötterna karvade sig fast haha. Både jag och erik har bara legat och suckat. Så det blev ingen bio idag för ingen av oss orkade. Erik hade borstat tänderna vid 21:00 redan ;).

Imorgon är det Alla hjärtans dag, jag och Anders ska hem på fika hos mor och far. Efter det så ska jag hem å gosa med Erik, sen kom vi på den hemska saken att vi har tvättid imorgon! haha bra tänkt av oss där att boka in tvätttid på Alla hjärtans dag! Aja vi får väl göra det bästa av situationen och gosa emellan tvättmaskinerna (Det där kan tolkas på olika sätt ;D )



Här är vi en filmsnutt ,en ganska långsam Spinn!


Ullis och Brorsan, Jag och Tailor och Ronja och Gibbson i bakgrunden



Pink flowers :.*.:

Oh inspirationen är på topp! OR NOT! hehe. Nej men dom blev lite söta tycker jag allt. Tycker inte ni? Vet inte riktigt vad det ska föreställa men rosa blommor säger vi att det är. Det är superduperfint väder ute så egentligen så borde man ju hitta på något trevligt utomhus. Jag och Erik tänkte åka iväg å Pimpla först, men det blev inget med det. Så nu ska jag å Nadia gå på Kupolen istället, vi får väl se om jag får lova att släpa runt henne för hon är bakis sen igår hon var tydligen ut på Klin. Jag och Erik hade filmkväll här hemma igår med Tobbe, Josefin,Chrille och Jonte, vi såg 22 Bullets det visade sig att den var fransk, så även om vi hade Svensk undertext så hängde jag inte alls med i svängarna och den var väldigt brutal, inte min typ av film.

Ikväll är det andra omgången av Melodifestivalen och jag har ju lovat mig själv att inte titta något mer på det eftersom alla bidrag är pinsamt dåliga, men jag är ju en riktig schlagernörd så jag måste kolla oavsett.

 


Shopping och Lust och Fägring



Aj aj aj jag har så himla ont i höfter och knän efter gymmandet, jag går runt och haltar för att det gör så ont. Jag har ju gått hos sjukgymnast förut för mina överrörliga leder som gör att jag får smärta i höfter och knän, och då kommer jag ihåg att jag fick ont av träningen. Jag får kanske ta det lite lugnt i fortsättningen, problemet är bara att jag gärna vill springa eller köra Crosstrainern så man får upp pulsen lite. Löpbandet tar väldigt hårt på knän och mina höfter, likadant med Crosstrainern även om den är något snällare. Är så trött på mina kassa knän och höfter dom ställer alltid till det.

Idag har jag gått runt i Falu Centrum i ett par timmar, jag åkte dit för att gå in på Lust&Fägring som ligger där. Det är en skönhetssalong som ligger lite utanför centrum. Dom har en butik men sen i källaren har dom massa kurser inom smink och skönhet. Jag gick dit för att höra om det finns någon möjlighet att få ha praktik där. Tyvärr så var inte Chefen där när jag var dit. Så jag ska åka dit imorgon eller ringa in. Efter jag varit dit så passade jag på att Shoppa lite, jag hittade ett par mjukisbyxor och ett par jeans med två "knapprader" framtill. det var kul att gå runt i Falun som omväxling det är ju väldigt sällan man är dit, trots att det bara ligger två mil bort. Det känns ändå lite drygt att leta praktikplats där, även om det bara är två mil så minns jag hur jobbigt det var att pendla varje dag när jag pluggade på FaluFrigymnasium. Vi har ju gått igenom alla praktikplatser som är inriktade på det jag vill här i Borlänge, så då är det ju bara Falun kvar. Frågan är om jag ska tänka om och hitta någon annan typ av praktikplats här i Borlänge istället. Jag ska fundera lite över det.

Jag har börjat spela Sims3 på datorn, snacka om nostalgi! Det visade sig att det är precis lika roligt som det var när man var liten. Tiden bara flyger iväg när man sitter och spelar, i natt satt jag uppe halva natten för att jag inte ens märkte att klockan blivit så mycket. Erik tyckte dock att det såg tråkigt ut, men han har ju aldrig testat att spela det heller! Inte ens när han var mindre.



"Jeggings" med två knapprader framtill                                                        Mjukisbyxor!


Love and other drugs

Jag har velat se den nya filmen Love and other drugs, jag tror att den går på Bio fortfarande. Det verkade vara en kärleksdrabbelfilm och Erik var väl inte jätte glad när jag föreslog den. Men för min skull så sa han att vi kunde se den. I huvudrollerna finner vi Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway. Skämten var riktigt roliga emellanåt, även om det lite då och då blev lite väl Cheezy skämt. Det här är nog den film med mest NAKET som jag sett i hela mitt liv (Som inte var en Porrfilm;)) Det känndes som att mer än 80 % av alla scener var naket, och inget skylande av delar här inte utan riktigt modigt av skådespelarna var det. Även om filmen kan verka ytlig så hade den ett djup i sig också. Den handlar om Jamie som får jobb som "läkemedelsförsäljare" för Pfizer (Vilket förresten känns väldigt konstigt att dom har med riktiga företag och läkemedelsnamn, tex Zoloft i filmen) och han är en riktig Player som ligger runt med tjejer för att ta sig fram. Han träffar till slut Maggie som är lite annorlunda mot dom andra tjejerna, och det visar sig att hon har en allvarlig sjukdom. Mer än så ska jag inte berätta om handlingen om någon vill se den här. Jag tycker att filmen helt klart är bra och sevärd. IMDB betyget är 6,6 lite väl lågt kan jag tycka. Nog kan den få  en 7á av oss.



Nyshoppat!

Jag var ju och shoppade i någon timme igår kväll.  Det gick riktigt bra faktiskt och jag hittade en hel del. En svart kjol som jag letat efter länge, då man kan matcha den med måga olika överdelar. Sen hittade jag några fina toppar också. Jag handlade det mesta på H&M eftersom man får rätt mycket för pengarna där. Leggingsen kommer från Gina Tricot. Jag köpte även ett hårsprej från Swartzkopf som luktar mums! Nu måste jag bara hitta ett par svarta jeans också, jag har letat länge efter ett par som ska sitta perfekt men inte hittat några. Jag köpte en grön liten väska också, som kostade i princip ingenting. Det är så jobbigt att bära runt på en tung väska (Gudarna ska veta att min väska alltid väger TON, fråga vem som helst), så ibland om man bara ska ha med sig någon enstaka sak så kan det vara skönt med en mindre. Ikväll klockan 20:00 är det dags för första deltävlingen i Melodifestivalen. Jag säger ju varje år att jag absolut inte ska kolla nästa år för att alla  bidrag suger och att vi ändå kommer sist i Eurovision song contest. Trots det så kan ni räkna med att hitta mig framför TV´n varje Lördag fram till Eurovision. Det var ju tänkt att jag och Erik skulle ha våran försenade inflyttningsfest idag, men det går ju inte förstår ni eftersom det är Melodifestivalen på TV. haha.


Blå topp,en svart kjol som passar med många olika överdelar / Rosa linne och läderskärp svarta fejkläderleggings


Grön söt liten väska det är så jobbigt att bära på en stor / En rosa topp som passar bra med svarta kjolen


Två likadana skjortor i olika färger


Roligt färgade leggings / Ett läderskärp

Westernhäst = Dressyrhäst?

Testar att blogga från mobilen, kommer antagligen inte att fungera då det inte gjorde det förra gången. Idag har jag först varit på kupolen och shoppat, jag hittade en del saker faktiskt så det var skoj! Efter det så var jag iväg till stallet ocj red en sväng på ridbanan. Jag kom på den roliga iden att testa att rida dressyr på Tailor. Han såg riktigt förbluffad ut när jag satte på "sjärtlappen" (vad vi westernmänniskor kallar vanliga sadlar) och han tittade konstig på mig nör han fick på sig vanligt träns och bett. I början av ridpasset så blev han lite förbluffad när jag hade korta tyglar o, men efter ett par minuter var han superduktig och skulle definitivt kunna bli dressyrhäst haha! Även om jag har rodot western i flera år så är det konstigt att det är den klassiska ridningen som totalt sitter i ryggmärgen, jag bara gör saker automatiskt utan att tänka. När jag rider western så måste jag ofta tänka till innan jag gör något annars skulle jag göra precis tvärtom. Det är väl nackdelen med att ha ridit engelsk ridning från början på ridskola

Nails

För någon vecka sedan så var jag in på en tjejs blogg, och hon brukar göra häftiga nageldesigner. Jag såg ett jätte häftigt mönster som hon hade gjort. Tyvärr så glömde jag bort vad bloggen hette, och jag kom inte ihåg exakt hur mönstret såg ut. Så jag fick helt enkelt hitta på något eget som såg ut ungefär likadant. Det var definitivt inte så lätt som det såg ut att vara, det är så trixigt att försöka måla bra när nagellackspenseln är så tjock. Dom penslarna som jag köpte var tyvärr inte så bra att använda tillsammans med nagellack.

Här är resultatet i alla fall:



Gymmande och Professionail

Jag har totalt vänt dygnet vilket inte alls är bra, jag försöker att ta mig upp tidigare och tidigare för varje dag men det går inget vidare. Medicinen jag äter gör mig helt utslagen och måste ha minst 11 timmars sömn annars känns det som att man är "bakis" resten av dagen. Men jag tycker ju såklart att biverkningarna är värt det, då den hjälper mig så bra annars. Idag har jag först varit iväg till Må Bättre och gymmat i nästan två timmar! Jag lyckades glömma vattenflaskan hemma, och det blev lite drygt för då fick jag gå iväg och dricka vatten direkt ut kranen lite då och då. Jag började med att värma upp på löpbandet sen körde jag igenom dom flesta muskelgrupper. Jag har dock inte hittat någon bra som tränar "Sidan", jag får fråga någon sen om den kan visa mig. I slutet av passet så ställde jag mig på "rumpskakarmaskinen" som jag kallar den. Man står helt vanligt, men man står på två plattor som skakar utav bara helvete. Det låter inte så jobbigt kanske, men det är det ! men skönt på samma gång för det känns som att fettet och celluliterna skakas bort! ;) Jag tycker verkligen illa om min kropp nu, när jag var runt 17 år så var jag helnöjd med min kropp, men efter jag blev sjuk så har jag inte rört en fena och hela kroppen har blivit riktigt hemskt och ful. Jag får hoppas att gymmandet kan bygga upp den igen och att den inte är oreparerbar (Huh?)

 

Efter gymmandet så var jag iväg till Kupolen för att gå in på Professionail för att fråga om jag kunde få ha praktik där. Jag och Annelie kom överens om att jag skulle gå dit idag. Jag var lite rädd för att hon som jobbade där inte skulle förstå vad jag sa eftersom dom inte är så bra på svenska. Men hon pratade rätt bra faktiskt. Chefen var inte där idag så hon lovade att chefen skulle ringa mig någon dag nu. Jag hoppas verkligen hon ringer nu! Jag och Annelie har pratat lite om Falun, att ha praktik där. Ja i och för sig så går det ju bussar hela tiden, men jag skulle helst föredra om praktiken är här i Borlänge. Men snart så har vi gått igenom alla ställen som finns här, och då är det bara att börja leta i Falun istället.

 

Undrar om man ska gymma imorgon också, fast kanske bara på springa då, eftersom man inte ska träna samma muskler direkt dagen efter.

 



Bounty Cupcakes

Jag har gjort Bounty Cupcakes, det var Leila´s recept. Receptet finns på www.Recept.nu.

Jag kollade på tv4+ och såg Leila göra Bounty Cupcakes som såg underbart goda ut och det såg sååå lätt ut när hon gjorde dom. Hela natten i natt så har jag drömt om dessa cupcakes, och i drömmen var dom sjukt goda. Så jag såg detta som ett meddelande från Gud att jag skulle baka dessa idag. Jag och Erik var iväg till Maxi, så då passade jag på att köpa alla ingredienser som jag saknade (Vilket skulle visa sig vara i princip allt), så med andra ord så skulle det bli väldigt DYRA cupcakes. "Så det vill till sig att dom blir goda nu" tänkte jag. Jag satte igång bakandet samtidigt som Erik gjorde kycklingsallad, och jag kan säga att det var minst sagt KAOS i köket. Jag var väldigt stressad för det var så mycket som skulle göras på samma gång, och jag är så fruktansvärt klumpig. Tappade saker till höger och vänster och det var smält choklad överallt! Erik borde ju blivit sur när jag kletade mörkchoklad på alla skåpluckor och tappade ett decilitermått mjöl över halva golvet, men han skrattade mest;D. När jag väl hade gjort själva muffinsen så skulle dom kallna, då passade vi på att äta mat. Efter det så tänkte jag att nu är det "bara" frostingen kvar att göra, och det kan väl inte vara så svårt? Nej det hade det nog inte varit om vi hade haft en normalstor mixer, men nu hade vi en mixer i miniformat, stor som en kaffemugg. Så jag fick göra allting 5 gånger, vilket blöev väldigt drygt och kletigt. Sen när jag skulle spritsa på frostingen på muffinsen så hade vi ingen riktig spritser, utan jag tillverkade en av bakplåtspapper. Jag kan säga att det rann smält choklad över hela mig! haha! men jag fick i alla fall på det någorlunda bra, förutom att det såg lite ut som en bajsklutt ;)

Nu har jag precis smakat en Cupcake och jag kan säga att den var god men inget speciellt, tyvärr. Inte söt alls, vilket jag absolut trodde dom skulle vara med alla söta ingredienser. Frostingen var lite väl osöt för min smak, då jag älskar översöta saker .



RSS 2.0