Medlyssning

Sorry för lite dålig uppdatering. Min läkare har satt in en ny medicin på mig så jag har rätt hemska biverkningar i form av panikattacker tyvärr. Biverkningarna ska minska inom ett par veckor, så jag hoppas på det.

Idag har jag fått medlyssna på praktiken. Hon som jag medlyssnade med har hand om Yrkestrafik-frågor . Så hon svarar då i telefon när det ringer privatpersoner och undrar frågor som tex "jag kör lastbil åt ett företag, om jag har jobbat 24  timmars pass behöver jag då 9 timmars vila innan nästa jobb-pass " osv. Det var en gubbe som ringde som måste varit väldigt pratsjuk, han hade EN fråga men ändå lyckades han dra ut på samtalet i 45 minuter! Vid det laget hade hon 5 andra personer som då stått i telefonkö den tiden.

Imorgon ska jag till tandläkaren och påbörja rotkanalrensning inför rotfyllning. Jätte mysigt.. hoppas det inte gör allt för ont bara. Rotfyllningen blir inte förrän efter jul sedan.


Dumma tvättregler, Shopping

Hade bokat tvättid idag som började klockan 4. Dock så slutar jag ju inte praktiken förrän halv 5 på dagarna så jag tänkte ju såklart att jag skulle börja tvätta så fort jag kom hem, då jag har rätt mycket tvätt som skulle tvättas. (Tvättar en gång i månaden) När jag gick ner till tvättstugan var klockan ungefär 5. Då står det en tant där inne som precis har laddat iordning två maskiner med sin tvätt. "Det är ju den 9onde idag och jag har bokat tvättstugan" Sa jag då. "Ja men klockan är 5 nu och du har ju inte börjat tvättat så då får vem som helst tvätta" sa hon då. Riktigt sur blev jag då hon var tvungen att köra klart sina maskiner eftersom dom redan börjat gå. Men sen när jag går ner dit läser jag på regellappen utanför och tji fick jag... Tydlligen om man inte börjat tvätta inom en timme så får vem som helst tvätta. Hur sjuk är inte den regeln? Då kan jag ju aldrig tvätta eftersom jag aldrig slutar tidigare! Har man bokat så borde man väl få börja tvätta när sjutton man vill?! Får ju tvätta fram till 9?! Inte så kul att behöva tvätta på helgen direkt..


Aja.. Får väl köpa en tvättmaskin sen.

Praktiken går bra iaf, idag har jag suttit inne hos Hans vid ett litet bord brevid hans för det fanns ingen annanstans att göra av mig, då alla andra rum var upptagna ;P . jag satt där med datorn och sorterade bland alla deras worddokument som dom antaligen samlat på sig under x antal år. Lite drygt är det allt, men det behövs ju göras och jag förstår inte vem som skulle gjort det om jag inte var där. Maja sa till mig idag att dom är super glada att jag är där och att jag får stanna så länge jag vill, hon lät lite orolig när hon insåg att jag snart varit där 3 månader och att det ju var planen. men då sa jag att det blir säkert längre så länge det är okej med Annelie och Jennie och det tror jag väl och hoppas att det är.

Pappa har köpt en billig bil till sig själv som överasskning till mig, att jag då får ta Gula-faran (volvon) ! Så jag kan hjälpa mamma med stallet å så! Går ju inga bussar dit. Kanonglad blev jag. Dom håller ju på att leta efter en fyrhjulsdriven ny bil som kan dra hästtransport utan problem, men det kommer ta ett bra tag för dom att hitta en då mamma jobbar när pappa är ledig, och tvärtom. Så dom hinner aldrig åka å titta på några bilar innan dom stänger.

Igår tog jag mig en tripp till kupolen för att köpa lite kläder, gick in på New Yorker och stannade där en timme och provade mycket kläder. Jag kom hem med 4 plagg, basplagg. Ska till Kupan med Nadia och Sara imorgon och då ska jag köpa nån mer knäpptröja, då det är bra att ha.






Köpte en lila mysig kofta också men den har jag inget kort på.

Födelsedag och Palm-naglar

Här är det dåligt på bloggsidan, sorry för det. Men det har varit en riktigt jobbig månad så har inte orkat eller haft lust att blogga alls. Mår dock liiiite bättre nu som tur är. Det går bra på praktiken, dock har den senaste veckan varit rätt tråkig och enformig. Sitter på våning 4a och hjälper Claes med att skriva in faktureringsadresser i Excel. Det kanske inte låter så illa, men det är 450!! stycken adresser som ska skrivas in. Jag öppnar ett mejl, letar upp adressen dom skrivit och kopierar först in Företagsnamn,sedan Adress, sedan organisationsnummer sedan postnummer,sedan Referensperson sedan antal mejl. Så det blir 5 kopiera/klistra in per adress. Alltså 450 *5= 2250 stycken kopiera klistra in! Börjar bli riktigt less nu kan jag säga och i slutet av dagen snurrar det rejält i skallen.

Igår efter praktiken cyklade jag till kupolen och shoppade lite BHár då alla mina har gått sönder i tvättmaskinen (Jag vet att dom ska handtvättas, men finns det någon som orkar det?) och alla bågar sticker ut och dom är bara att slänga i princip. Jag Hittade i alla fall på två stycken som satt bra, vet ju vilken storlek jag har nu också så då är det lättare att hitta någon som passar. Efter det for jag hem och Erik köpte med sig kina-mat hit och så hade vi det mysigt.

Föresten har jag nog inte berättat att vi har fått besked om att vi blivit godkända av fittstyrelsen och får köpa lägenheten. ÄNTLIGEN får vi börja renovera här, nu ska jag bara komma på hur jag vill ha det. Jag ändrar åsikt hela tiden. Funderar på att sätta tegeltapet på väggen bakom sägen, men jag vet inte riktigt. Helst ska ju alla väggar vara vita i sovrummet eftersom det är så litet, men det känns lite trist med vitt faktiskt. Måste även köpa en sängstomme, då jag tycker det blir så mycket snyggare då, fast det är säkert dyrt.. jag vet inte.
Köpte en cool kudde på Jysk också som är vit med svart streckkod med siffror på. Lite frän tyckter jag.

Fräschade även upp naglarna lite ikväll, allt gammalt lack var avskavt så det var verkligen dags. Det fick bli vit grund med lila/blå palmer.

Nu har Adelina flyttat ur stallet, så nu måste vi hitta någon ny person som vill hyra box. Helst ska det ju vara en westernperson, och vi är ju lite sällsynta som ni vet. Vi får väl se vem det blir.

Jag har haft kalas här också, jag skulle haft det på lördagen innan min födelsedag egentligen. men eftersom jag inte mådde så bra så blev det inställt tyvärr. Jag hade kalaset nästa fredag istället och tyvärr mådde jag inte så bra då heller men är ändå glad för dom få som kunde komma (Alla var iväg på olika saker/jobbade). Fick en eltandborste av mormor och morfar, kanonbra!(Min andra har gått sönder) Jag fick fina kläder av mor och far och pengar och en brödrost och pengar av brorsan! Sedan fick jag en mixer av Erik så jag kan göra mina älskade milkshakes och smoothies.



RSS 2.0