Gott nytt år!

Nyårsafton är här idag. Tyvärr är jag fortfarande sjuk, och hostan har tydligen dykit upp i min kropp också. Erik och jag har inte en susning vad vi ska göra, han kommer hit om en stund. Han är också lite krasslig så vi känner väl oss inte så jätte pepp på att festa! Men Sara blir nog ensam tjej på deras party så hon vill såklart ha dit mig;P Vi får väl se om jag och Erik dyker upp, annars blir det till att öppna skumpan här och titta på lite raketer från balkongen. Jag har inga kläder att ha på mig heller... så det är ju ett problem, jag får väl gå naken, precis som jag föreslog till sara när hon gnällde om kläd-brist.

Gott Nytt år allihopa, nu hoppas jag på ett bättre 2012 än dom senaste åren varit. 2012 är ett år för förändring!



Haha!


Haha snacka om lättroad unge!

Förkyld och hemsk

* Dom som inte vill läsa ett gnälligt inlägg kan sluta läsa nu *






Åh Fy sjutton! Min skalle Ajajajaj min hals aj aj aj aj aj. Den här natten var inte rolig alls. Har haft sjuk huvudvärk, men värst var ändå halsen. Sjukt smärta på höger sida. Jag var så jäkla trött men kunde inte somna p.g.a smärtan så jag har i princip halvsovit samtidigt som jag druckit the med honung i 3 gånger. Å imorse kom täta näsan och nysningar , *dripp* *dropp* *Atchoooooo* Erik kommer hit snart med Fishermans Friend och Alvedon, då jag tydligen bara hade 2 tabletter hemma. Tur att det är dåligt väder ute i alla fall, då missar man ju inget speciellt. Tycker synd om mamma som får ta hand om hästarna ensam hela tiden, finns ingen kraft hos mig att hjälpa till. Vi behöver en trogen medryttare som kan ta hand om dom ett par gånger i veckan. Vi måste diskutera hur vi ska göra, så inte mamma går in i väggen eller nått..Det blir ju så mycket mer jobb med en till häst (Tilli) också. Men hon är ju 20 år så att få henne såld är nog kört.. men vi kan ju prova.

Jaha jag får väl roa mig med att kolla på roliga klipp på youtube eller nått! Jag brukar kolla på duktiga Reining-tränare från USA när dom visar sina träningstips. Man lär sig faktiskt riktigt mycket på det.




Ett kort på Skjortan jag köpte på Mellandagsrean, tog inget kort på tightsen och jeansen då dom bara är svarta vanliga.

Sällskapsspel-kväll i Skäddarbacken

Fy sjutton hur man mår idag. Jag Sara och Ronja ville inte ta med oss vinterjackorna in på Rea-shoppingen så vi lämnade dom i bilen och gick från bilen och in på kupolen. Svinkallt var det, och de var nog lite dumt. För idag är jag förkyld, har as ont i halsen och huvudet, och har lock för öronen. Hoppas jag slipper feber och sånt.
Erik åkte nyss här ifrån han skulle å gymma, och handla på Ica Maxi.

Igår kväll tog jag först en dusch, sedan kom Erik och hämtade mig och så åkte vi till Skräddarbacken och hängde med Klas,Lovisa,Tobias och Josefin. Dom åker hem idag till sina hemplejs, så vi ville hinna ses innan det. Vi satt i Beyers kök och spelade ett sällskapsspel som Tobbe å Josefin tagit med. Tror att det hette typ "upp till Bevis" eller något liknande. Man spelade i par och jag och Erik hade ju direkt förväntat oss att ta sistaplatsen, men det gick riktigt bra! Vi ledde en stor del av spelet, sedan jävlades folk lite med oss på slutet med utmaningar så vi halkade efter och slutade på en andra plats. En person läste ett ord baklänges och så skulle man tala om vad ordet var framlänges, och så skulle man klara så många som möjligt på 30 sekunder. Jag var bättre än jag trodde på det. Sedan skulle man köra "hand mot rumpa" pekfinger mot vrist" osv och klara så många som möjligt utan att tappa korten. En annan grej var att man fick två listor med olika ord som man skulle memorera under en kort tid, sedan fick man en fråga tex "vilka är olika frukter?" och då skulle man säga dom frukter man kom ihåg. Riktigt trevligt hade vi i alla fall.

Jag har äntligen lyckats installera min skrivare med hjälp från Erik!




Ida,Sophia och Klas


Sophia och Ida visar upp sina skills med korten



Mellandagsrean med Sara och Ronja




Inatt kunde jag inte somna alls, det var varmt och jag var alldeles för pigg, trots att jag hade tagit min medicin 2 timmar tidigare, som jag ju brukar bli riktigt trött av. Jag somnade nog runt klockan 4 eller senare. Så när klockan ringde runt 11 så var jag ändå skittrött. Men jag tog mig upp tillslut och åt lite lunch sedan ringde Ronja och talade om att hon hade fått vara ledig idag (hon skulle jobba hela veckan egentligen) och undrade om vi kunde rea-shoppa lite. Innan vi skulle åka så hörde Sara av sig och ville hänga på , så vi tog gula faran till Kupolen. Det var lite trixigt att hitta parkering men vi hittade en vid Friskis och Svettis efter en stund. Snacka om mycket folk det var inne där inne! Skitdrygt med köer överallt. Jag lämnade först tillbaka ett par mysiga tofflor från Kappahl som jag fått av mamma, för dom var för små. Sedan roffade jag åt mig massa plagg inne på Gina Tricot och ställde mig i den långa provhytt-kön. Jag köpte ett par tights (mina har gått hål i grenen), ett par svarta jeans och en militärgrön skjorta med ett brunt skärp i midjan som jag tror kommer bli riktigt snygg till dom svarta jeansen. Jag försökte även hitta en väska inne på väskshoppen men jag hittade ingen som föll mig i smaken. Jag har ju en miljon väskor redan, men jag har bara en som är lite mindre och som man kan ha över axlarna som man slipper släpa på. Och den jag har, har jag tröttnat på nu.

Erik har varit och åkt snowboard med Klaes idag i Romme, men vi ska umgås lite med Klas och hans tjej Lovisa ikväll, sen ville nog Tobbe och Josefin hänga på också, dom åker härifrån Borlänge imorgon.

Julen är över

Sådär ja, då har man klarat av Julafton och dagarna före och efter. Detta året var ju lite speciellt för oss, vi har ju alltid firat hela släkten hemma hos mormor och morfar oftast, men ibland hemma hos oss i Årby. Men i år så blev det tyvärr så att Nadia å Ronja skulle fira med Anna-Lena och Lucille, och Dennis och Susanna skulle fira med hennes släkt i Säter, och då hakade Mormor och Morfar på dit. Och våran familj kände väl att det skulle vara lite konstigt att fira i Säter bland massa främlingar, så vi bestämde att det fick bli en lugn Jul hemma i årby, bara vi fyra. Vi åt lite mat, sedan tittade vi på Kalle (Tradition) och sedan kom Erik en stund och så öppnade vi lite paket. Ja har fått så OTROLIGT mycket saker och möbler till min lägenhet för hur många tusenlappar som helst.. helt sjukt. Så jag förväntade mig inga paket, men dom hade köpt ändå! Dumt! fick en skrivare som jag verkligen är i behov av då jag hela tiden måste åka hem till Årby för att skriva ut.

När vi hade öppnat paketen så följde jag med Erik hem till Skräddarbacken och så var det dags för deras paketöppning. Och herregud vad överseriösa dom är! nästan avundsjuk haha.. Rim på varenda paket och säkert 100 paket under granen. Det var hans föräldrar och syster och så var Eriks moster där. Fick en muffins bakery bok som jag kommer få mycket användning för! Klockan blev nog 11 innan vi åkte därifrån och skjutsade förbi Anna vid kyrkan där eriks föräldrar skulle sjunga. Sedan for vi hem till Årby för att hämta mina julklappar och spela lite kortspel med familjen. Sedan åkte jag och erik hem och firade våran "jul". jag tror vi somnade runt 4 ungefär =). Helt okej Julafton faktiskt även om den inte blev som vanligt.

Igår var det ju Juldagen och är det någon gång man ska festa så är det på Juldagen. Det var ju hela huset gungar. Man är tvungen att vara där redan runt halv 9 om man ska ha en chans att komma in, om man inte har köpt biljett. Vilket vi inte hade gjort. Så direkt efter stallet så skyndade jag mig att duscha och göra iordning mig men jag hann ändå inte på förfest utan jag fick möta upp Erik och alla hans vänner som varit på förfest hos Jontes pappa, och så ställde vi oss i kö. Kön var inte lång alls utan det tog bara ett par minuter! =D. Var även kul å träffa Tobbe och Josefin som var hemma över Jul. Väl inne på Hela huset så mötte jag upp Sara! jag och Erik visade även upp våra Bugg-skills, vi var ju helt klart bäst på dansgovet (NOT), men kul var det. Tyvärr var vi döva när vi väl skulle åka hem, för det var så hög volym och vi råkade sitta lite väl nära högtalarna. Men Idag har som tur är tjutandet minskat något i öronen. Man måste ju lära sig att vara försiktig när både jag och Erik har tinnitus.

Bra bild verkligen ;) pappa blundar och Isak fick vara med, eller åtminstone hans ögon haha


Brorsan

 

Syster & Bror

 

La familia

 

Anna, Skräddarbacken

 

Deras Julgran

 

 

Vi pussades lite på Hela Huset


Dumma mun

Jag känner mig som en riktig olycksfågel. Har mått skapligt bra i ett par dagar, men självklart kan det inte fortsätta så, nej då kommer näsa grej. Igårkväll bet jag av en bit av en kindtand på en ANANASBIT ? , så nu var det bara att söka akuttandvård IGEN är ju för sjutton tredje gången nu. Var där nyss och träffade en tandhygienist som gjorde någon provisorisk ifyllning där tandbiten lossnat. Ska dit 16 Januari nästa gång och göra ett hållbar fyllning.Jag blir så otroligt less, jag känner mig som en olycksfågel som bara drar på sig all skit som går. Det är som att när man väl har en bra dag så kan jag inte njuta av den för då vet jag att snart kommer nästa helvete.

Ska sluta gnälla nu.. men det är min blogg så jag får gnälla så mycket jag vill eller hur? tvingar ju ingen att läsa.

Vet att det är lite dåligt med uppdateringar här just nu, men har lite mycket med mig själv så tar inga kort och så. Och då är det inte så kul att blogga, plus att det bara blir negativa inlägg hela tiden.

Igår var jag hem till Nadia å Daniel å myste lite framför tv´n. Jag drack te och Nadia drack också te, som enligt henne vissst bara kan bestå av varmt vatten och honung ? haha...

Imorgon blir det julklappsspel hemma hos mormor och morfar, alla ska ju fira jul på varsitt håll så då kör vi julklappspelet den här helgen när alla kan vara samlade. Ska bli kul, jag har köpt 3 paket igår.


RSS 2.0