Så trist

Det är så otroligt tråkigt när gammal vänskap inte betyder ett skit längre. Man börjar ju fundera, har jag gjort något? Är jag fruktansvärt tråkig att umgås med? Är du likadan mot andra människor eller bara mot mig? Spelar det ingen roll för dig om vi aldrig träffas mer? Det känns nästan så..
När en person bara ställer in varje gång man ska umgås så är det ju något fel, någon anledning till detta. Jag vet att jag borde ta diskussionen, men whats the point? Man ska inte behöva BE någon om att man måste umgås, det ska ju komma naturligt, om en människa vill umgås och tycker om det så blir det ju av! Jag vill inte tvinga någon att umgås med mig, om den inte vill så är det ju så.

Jäkligt tråkigt bara för jag saknar dig, men uppenbarligen känner du inte likadant.

Idag har jag och Erik varit till Falun och gått runt lite på stan, vi köpte en piggelin ice slush, den var väl helt okej men all smak var i botten och det gick inte att röra om med ett sugrör ;=)

Westernuppvisning i Rättvik



I helgen var jag iväg till Rättvik på Westernridningens dag, som dom anordnar för att människor som är lite smått intresserade av westernridning får komma dit och sitta på läktaren sen visar vi i klubben olika westerngrenarna som en uppvisning.

haha på vägen till Rättvik så körde jag lite fel och råkade åka förbi anläggningen och tänkte då backa in på en lite infart och vända eftersom man inte kunde vända längre bort. problemet var att det kom en bil helt plötsligt babkom mig som började tuta och jag böev skitstressad å backade rakt ner i ett djupt dike och missade infarten helt hahah. fyfan alltså. inget batteri i mobilen heller, så kunde inte ringa mamma. Så jag fick gå över en åker fram till ridanläggningen och leta på morsan och hon va skitstressad då showen skulle börja om 10  minuter,men hon sprang med mig bort till bilen och vi insåg att det inte skulle gå att putta upp den då hela jävla bakdäcket var i luften ;)

Så vi kollade på showen och hjälpte till som funktionärer att bära bommar och sätta upp stängsel för kossorna som skulle in i ridhuset. Dom visade upp mounted shooting också som innebär att man skjuter ballonger som sitter på rad på toppen av en pinne med krut. Jävlar vilka smällar det var, funderar på om inte hästarna blir smått döva, jag blev då det som ju befann mig många meter bort. Efter det var slut så vare en snäll kille med traktor (som använts vid showen) som åkte med oss till min bil och drog upp den på några sekunder. pjuh! Inget hade gått sönder under heller som tur är. Ja har ju sagt det innan, jag borde inte köra bil. Men förhoppningsvis har jag väl lärt mig något kanske.



Rasparaden som visade att alla olika raser kan användas till westernridning

 

Kossorna lastas ur.

 

Horsemanship uppvisning med bl.a en Miniatyr hingst

 


RSS 2.0