Pyssel med naglarna

Om det är något jag älskar så är det att pyssla med naglar. Ett tag var jag till och med inne på att bli nagelteknolog. Jag har naturligt väldigt hårda naglar som växer som ogräs och aldrig går av. Min bästa "kroppsdel" om jag får säga det själv ;D Jag har säkert hundra olika nagellack, och olika stenar som man kan göra roliga snygga mönster med.

så finns det massvis med olika grejjer till naglar, som man kan sitta och pyssla med i timmar.







Testat Fiberwig, den nya mascaran



"Fiberwig är en mascara som består av två typer av supertunna nylonfibrer; ett kort och ett långt. Dessa sammanflätas för att skapa en lätt och mjuk hinna över dina fransar. Vid extra applicering byggs dessa fibrer på. Resultatet blir naturliga fransar med extrem längd!


Fiberwig ger långa och separerade fransar utan klumpar. Mascaran sitter hela dagen utan att flaga. Den speciella borsten jobbar med fibrerna och separerar varje ögonfrans. Den unika inkapslande formula varken smular eller kladdar"

 

Så står det på Fiberwigs hemsida.

Jag bestämde mig för att testa den för att se om den håller vad den lovar, och det kan jag berätta att den verkligen gör! Det tar lite tid att jobba upp längden på fransarna eftersom mascaran bygger på sig själv med hjälp av fibrer, så om man inte är beredd att lägga lite tid på att ha på mascaran , ska man leta efter en annan mascara.

Fransarna blir långa och separerade, någon enorm volym får man inte utan det är mycket längd istället. Förut hade jag Dior -Diorshow som favorit mascara, den gav längt och väldig volym men vad hjälper det när all mascara ligger under ögonen i slutet av dagen?

Fiberwig sitter där den ska hela dagen, har inte lämnat ett spår på huden, inte ens under ögonbrynen som det brukar kunna bli. En annan bra sak är att  när man ska tvätta bort den så använder man 38grader varmt vatten så lossnar all mascara i små "tuber", det ser nästan ut som att ögonfransarna ramlar av, men så är det alltså inte.

Detta är min nya favoritmascara, den finns bl.a på Åhlens.



Ett husdjur som sällskap?

Jäklar vad jag är sugen på att köpa en ett djur, det känns så tomt här i lägenheten utan ett husdjur. Har ju haft 3 stycken hamstrar genom åren, Cezzan (Som senare döptes till Cezar då det visade sig vara en hane), Tiffy och Speedy. Hamstar är otroligt mysiga lättskötta och billiga i drift. Nackdelen med dom är att dom en ensamdjur och vill inte ha en rumskompis. Därför har jag tittat och läst lite om Gerbiler vill inte leva ensamma utan vill gärna ha ett par rumskompisar. Dom är vakna lite då och då under dagen och lite då och då under natten. Nackdelen med dom verkar vara att dom gärna gräver och sprätter i spånet vilket jag gissar kommer betyda att hela badrummet kommer vara nedskvättat med spån. Dom vill gärna bita på galler om buren är en gallerbur, vilket min är. Jag har inte direkt någon lust att köpa en ny bur, då dom kostar väldigt mycket. Har funderat lite på råttor, dom vill också leva flera tillsammans i samma bur. Men återigen så är min bur alldeles för lite för råttor, och då måste jag köpa en ny. Men det kanske det är värt? Erik är dock inte särskilt road av mina planer att köpa råttor.

Citerar: "Men älskling då... jag vet inte om jag vill att du ska fylla halva lägenheten med råttburar "

"Men vi kan ha dom inne i badrummet"

"Vad sägs om en katt istället älskling.."

"meh.. "


Vi får väl se om han får sin vilja igenom eller inte. Vi var och tittade på kattutsällning i förrgår, dom hade knappt några kattungar tillsalu och dom få som fanns var svindyra rent ut sagt. 9000 kronor fick man punga ut för en kattunge om man ville ha en. Problemet med en katt är att dom lever så himla länge, har man väl köpt en katt så är man bunden till den rätt länge. En hamster lever ca 3 år bara, alldeles lagom.



Speedy min senaste hamster, han blev 3 år R.I.P                               Två stycken gerbiler




Toy Story

Jag har alltid velat se Toy story filmerna men det har bara inte blivit av. För ett par dagar sedan tvingade jag Erik att se den, då han egentligen inte gillar animerade filmer. Förutom Ice Age då, som vi båda älskar.
Toy story var bra tyckte vi, animeringen känns helt okey med tanke på att det är en gammal film och då var den verkligen nyskapande. Snart ska vi kika på Toy Story 2, och 3, så får vi se om dom är lika bra som ettan.

Den får betyg 7/10. IMDB betyget är 8,2/10



 

 

 


Nu är vi Sambos

Nu har jag och Erik äntligen flyttat ihop i en lägenhet (En 2a)på Östermalm, ungefär bakom Maximteatern. Lägenheten är bara på 42 kvadrat men den känns större då ytan är väl planerad. Än så länge har vi inte slagit ihjäl varandra, men det kommer väl senare hehe. Det saknas en del möbler fortfarande men vi har flyttat in det viktigaste. För någon vecka sedan var vi iväg till Pk möbler och köpte en Tv möbel, ovh man tror ju att PK möbler ska ha en hyffsad kvalitet på sina saker men tydligen inte. När vi kom hem så packade vi upp alla delar och letade efter beskrivningen, men det fanns ingen. Suck! men efter lite om och men hade vi listat ut hur alal delar skulle sitta sen var det bara att sätta igång. Helt omöjligt var det! ALLA delar var helt vinda och skruvhålen var borrade jätte snett. 4 och en halv timme tog det oss att sätta ihop möbeln, och vi var helt svettiga efteråt. Den ser då fin ut iaf där den står med våran tjocktv ovanpå och det är ju huvudsaken. Jag är lite förvånad att Erik inte har köpt någon plattTV än jag trodde att det skulle vara det första han skulle köpa, men ikke.

Det går superbra med nya hästen vi köpt. Topsail Tivio heter han men kallas för Tailor. Han är en 11 årig valack som Waldemar Wass har haft som tävlingshäst, han är tävlat upp till EM i reining. Det känns superkul att äntligen ha en rutinerad häst som kan lära mig å Mor det vi inte kan. Tycker lite synd om honom ibland bara.. när vi gör helt fel och han inte förstår något alls vad vi vill och ser helt förbryllad ut. Han är så genomGó som gör allt man ber om.

På lördag är det KM i Vansbro och mamma ska vara med i 2 eller 3 klasser. Vi får se om jag ska vara med i någon, i så fall åker jag ner på tävlingsdagen. Mamma och Ullis ska sova över där från dagen innan, men det har jag ingen lust med.

Over and Out




Tailor och Waldemar Wass
Tailor och Waldemar Wass                                                                    Tailor och mamma vid Bysjön



RSS 2.0