Ridtur mellan regnskurarna

Vart har alla pengar tagit vägen den här månaden? Ja det kan man undra, jag har inte köpt ett enda klädesplagg tex, ändå har jag det riktigt knapert nu och hoppas verkligen att pengarna kommer den 27 och inte på måndagen, för då måste jag klara mig 5 dagar till. Blir lite svårt!

Idag har jag haft praktik först, och just nu så äre lite svårt å hitta jobb till mig. Så det känns lite jobbigt att maja får ta tid från sitt jobb för att försöka hitta någon sysselsättning till mig. Imorgon tex vet jag inte riktigt alls vad jag ska göra, men jag fick lite scannings-jobb iaf som jag kan börja med så förhoppningsvis så kommer det ta lite tid Vilket det gör med största sannolikhet då det är 100 papper som är skrivna på båda sidor och när man scannar och mailar så kan den bara läsa enkelsidigt , så först måste man kopiera varje papper till 2 papper. Kommer nog säkert ta en bra stund för mig att göra. Sen kanske jag kunde hjälpa den nya vaktmästaren att flytta kontorsgrejjer och sånt. Killen som var vaktmästare tidigare har struntat i att jobba så mycket så nu när han fick sparken så har den nya massvis att ta igen.

Igår tog jag ut Tailor på en ridtur, först öste regnet ner men när jag väl hade tränsat och sadlat så blev det till och med sol en stund. Gick ner till vattenbrynet och satt på en bänk en stund och tittade på vattnet.
Han var jätte fjantig och rädd för precis allting tyvärr.

På Lördag är det dags för Walleclinic igen, 14 stycken tror jag att vi skulle bli! Jag ska ha 2 pass ihopslagana till en timme på lördagen, och jag ska rida i Lisselhaga ridhus. Hälften av dom som ska vara med ska vara på ridbanan vid stallet, men det vägrar jag för den är lervälling och Tailor blir så himla fjompig då.




Så är fint väder var det innan ;)



Sötnosen


Ska man ta sig ett dopp kanske?;) (Inte en chans)

Tussilago,Marknad och Ridtur

Hupp då är man gräsänka då i en vecka. Men de e lugnt jag håller på me exponering ändå så är nog inte så kul å vara med ändå, glad för älsklings skull att han får åka snowboard som han älskar.

Jag har varit i stallet och ridit ut på Tailor, innan tunneln så red jag upp på en stig i skogen som jag alltid undrat vart den tar vägen. Ingenstans skulle det visa sig, den tog slut mitt i skogen så vi fick vända. Sedan när jag kom tillbaka till stallet så fick Tailor beta lite gräs och jag passade på att plocka Tussilago som växte brevid stallet.

När jag kom hem tog jag en dusch och pappa var hit och hämtade posten, sen gick jag ett varv på marknaden som är nu utanför Cozmoz. Det var lite folk idag i alla fall, dom andra dagarna har jag hört att det varit folktomt tack vare det hemska vädret.

Efter marknaden åkte jag en sväng till kära Ica Maxi.

 

 

 


Dags att ta fram skidorna i April?

Då har det hunnit bli Lördag redan, den här veckan har gått sjukt fort faktiskt. Mamma är i Stockholm på jobbresa så jag har haft Tailor torsdag och fredag. Tyvärr så har vintern kommit tillbaka till oss i April verkar det som. Igår var det hemskt snöoväder och det gick inte att rida, dock hade jag nog inte hunnit det ändå för jag hade först praktik sen hade jag tvättstugan bokad resten av kvällen, så jag fick ta mig iväg till stallet emellan tvättarna. På praktiken behövde dom min hjälp med att spalta upp rutor på en whiteboard tavla med smala små klisterremsor, och det skulle vara exakt lika stora rutor, så fick stå och mäta ut mm med linjal. Har lite kramp i armen faktiskt efter att ha stått med den rakt upp i ett par timmar. Senare runt 11 på kvällen kom älsklingen hit och vi myste lite för Idag åker han till Mange och sover där över natten sedan åker dom till Ramundberget för Eriks mamma hade fått ett erbjudande att man får stanna där en vecka och åka snowboard/skidor och sånt. Det är 60 mil eller något så ja klarar inte följa med tyvärr, lika bra kanske så slipper älsko skratta åt mig när jag tar mig ner för någon brant backe ;) ( Har ALDRIG hänt förut..)

Börjar bli lite smått irriterad på grannarna ovanför mig,visst får dom stöka runt på dagarna hur mycket dom vill, men efter 10 ska det fan vara tyst, eller i alla fall halv 11 - 11 . Men då sitter dom med tv´n på högsta volym och uppenbarligen är det omöjligt att sätta när trampdynorna först istället för hälarna. Vågar dock inte knacka på ;) Kanske lämnar en lite halvtöntig lapp i brevinkastet, vi får se.

Idag känns det som att jag är på väg att bli sjuk *peppar* Var pyttelite tät i näsan när vi la oss igår, men sen imorse PANG så är jag skitförkyld och det känns som att en elefant sitter på skallen . FAN!


Här kommer iaf en film från senaste clinicen för Walle i Lisselhaga ridhus. Träningen gick rätt bra faktiskt, det var SÅ skönt att få rida i ridhus på bra underlag istället för på ridbanan. Tailor blir så fjompig när det är dåligt underlag.


 

Här är ett filmklipp som mamma lagt över på en CD skiva till mig från hennes kamera, det är från Fagersta tävlingen förra året, jag kommer inte ihåg vad jag fick för placering. IDAG är det tävling i Fagersta/första tävlingen i Agria Cup, men mamma är ju i Stockholm så  vi kunde inte åka på den :( Jag tänkte först att jag skulle åka och titta, men då blir jag bara så deppig över att jag inte kan vara med själv så jag skippar det.

 


Sorryy

Sorry för dålig uppdatering här, har lite bloggtorka men får ju sådana perioder ibland.

Lite uppdatering hur det går med terapin. Vi håller på med Exponering, exponering är en del av KBT terapin. Eller snarare grundtanken i KBT. Det är det som har visat sig ha bäst effekt någonsin av alla terapier som finns. Exponering innebär att man skriver en hierarki över alla jobbiga saker som hindrar en i livet, men får skatta ångestnivån på varje grej. Sedan betar man av dom nerifrån med början på den minst jobbiga saken. Hittills har det gått rätt bra, har klarat av mina hemuppgifter som vi kommit överens om. Men nu har vi kommit längre upp på listan och det börjar bli riktigt jävla jobbigt att klara av det. Försöker påminna mig själv om att jag gör detta för min egen skull, och jag visste redan innan att exponeringen skulle bli ett helvete, så är det för alla. Men det blir lätt så att man gärna vill ramla tillbaka till det bekväma, inrutade begränsade livet just för att det är det man känner igen och inte får ångest av.

Hur som helst så går det med nöd och näppe just nu, men det MÅSTE bara gå.

Nu ska jag jobba vidare är på TS

RSS 2.0